Zabava

“PSIHOTERAPIJA MI JE POMOGLA” Marija Kilibarda prvi put OTVORENO O RAZVODU

Jedna od najpoznatijih i najljepših voditeljki, Marija Kilibarda nekada je uživala u ljubavi sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, za koga se i udala. Ipak, njih dvoje su se rastali nakon samo godinu dana braka, a voditeljka je sada odlučila da progovori o patnji koju je pretrpila zbog toga.

“PSIHOTERAPIJA MI JE POMOGLA” Marija Kilibarda prvi put OTVORENO O RAZVODU
Foto: screenshot Instagram

Naime, kako je piše Republika, njoj je bilo potrebno dvije i po godine liječenja kod psihoterapeuta, kako bi se povratila.

Ja ne znam nikoga ko je ušao u brak da bi se razveo. Nikada nisam prestala da vjerujem u ljubav, prestala sam da vjerujem u tu ljubav. Išla sam dvije i po godine kod psihoterapeuta, koji mi je pomogao, ta djevojka je bila bitan faktor u jako teškom periodu – rekla je voditeljka, a onda dodala da je najbitnije dozvoliti sebi da tugujete.

– Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bježim od tuge. Potpuno je legitimno da sjediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da riješim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore – otkrila je Kilibarda u iskrenoj ispovijesti pred pratiocima na Instagramu, piše Espreso.