Hronika

"PUKLO JE KAO BOMBA" Svjedoci teške saobraćajne nesreće kažu da je vozač vozio JEZIVOM BRZINOM

Puklo je kao bomba! Bio sam u stanu i istrčao sam napolje da vidim šta se desilo. Kada sam došao vidio sam jednu mladu djevojku kako leži pored smrskanog automobila, kaže za Blic očevidac stravične saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Beogradu.

"PUKLO JE KAO BOMBA" Svjedoci teške saobraćajne nesreće kažu da je vozač vozio JEZIVOM BRZINOM
FOTO: S. KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Vozač automobila marke “alfa”, inače osamnaestogodišnji M.S, a prema priči očividaca tik prije nesreće vozio je “jezivom brzinom”.

– Prije nego što su imali nesreću, divljao je po gradu i prošao kroz nekoliko crvenih svjetala na semaforu. Nakon toga se ovo desilo. Djelimično je imao sreću da je udario u stub da se nije zakucao u trafiku, svakako ovo je strašno zbog tinejdžera koji su mogli da smrtno nastradaju – tvrdi očevidac za Blic.

Posted by Beogradske Vesti on Wednesday, January 20, 2021

Nakon samog udesa, vozač “alfe” izašao je iz vozila i počeo da se svađa sa vozačem “golfa” sa kojim je imao udes, a koji je išao iz suprutnog smjera.

– Čovjek i žena bili su u “golfu”, oni na sreću nisu teže povrijeđeni. Izašli su iz auta, kada je M.S. krenuo ka njima. Počeo je da se svađa i da viče na njih, čovjek i žena su pobjegli u ulicu gore jer su se uplašili. Mladić je bio baš nasilan – naveo je jedan od očevidaca.

FOTO: . KRSTIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: . KRSTIĆ / RAS SRBIJA

Podsjetimo, sinoć oko 22 sata u Beogradu, dogodio se saobraćajni udes kada su se dva automobila koja su se kretala iz suprutnih smjerova sudarila. Vozač automobila marke “golf” se prestrojio u traku za lijevu kako bi skrenuo u ulici, dok je vozač “alfe” nailazio iz suprutnog smijera, te je tako došlo do direktnog sudara. U udesu je teže povrijeđeno troje tinejdžera, a vatrogasci su morali da sijeku automobil marke “alfa” kako bi oslobodili neke od povređenih.

Povrijeđena slučajna prolaznica

Jedna žena koja se u trenutku udesa našla u blizini stuba u koji se “alfa” zakucala, takođe je povrijeđena.

– Kako su se dijelovi automobila rasuli po putu, tako su i udarili u ženu koja je tu prolazila baš kad se saobraćajka dogodila. Na svu sreću ona nije teže povrijeđena koliko smo mogli da vidimo – navode očevici.

Nakon policijskog uviđaja biće poznati detalji saobraćajne nesreće.

Prihvati notifikacije