Svijet

Reper (30) UPUCAN dok se vozio auto-putem: Policajci vjeruju da je u pitanju PLANIRAN NAPAD

Reper Lil Marlo pronađen je mrtav nakon pucnjave na autoputu u centru Atlante, a policajci vjeruju da se radi o “ciljanom napadu” na repera, piše TMZ.

Reper (30) UPUCAN dok se vozio auto-putem: Policajci vjeruju da je u pitanju PLANIRAN NAPAD
Foto: Nenad Mihajlović/RAS Srbija

Reper je tragično nastradao u 31. godini života u subotu uveče, 11. jula. Navodi se da se policija odazvala pozivu za saobraćajnu nesreću, pola sata prije ponoći, i  pronašla repera kojeg su na mestu proglasili mrtvim.

U to vrijeme inspektori vjeruju da je žrtva bila ciljana meta pucnjave i da rade na utvrđivanju okolnosti oko pucnjave – saopštila je policija Atlante.

– Po dolasku, službenici su locirali vozilo i pronašli mrtvog 30-godišnjeg vozača u vozilu. Preliminarna istraga kaže da se vozilo kretalo na I-285 u trakama Južne granice kada je vozač upucan – saopštila je poliija, prenoi Telegraf.

Strani mediji pišu da zvanično uzrok smrtni nije poznat i da će ga tek utvrditi nakon obdukcije.

Na društvenim mrežama su se pojavili video snimci mjesta pucnjave na kojima se vidi kako je automobil Lil Marla navodno bio otvoren, sa otvorenim vratima na strani vozača.

Lil Marlo rođen je u Atlanti, a bio je poznat po hitovima “1st N 3rd”, “F *** em” i “Time After Time”, a mnogi svjetski reperi oprostile su se od njega na društvenim mrežama.