Politika

"Dodikov režim puca po šavovima" Vukanović podršku većine u banjalučkoj Skupštini i usvajanje rebalansa ocijenio kao veliku pobjedu Stanivukovića

Izgleda da duvaju neki novi vjetrovi i da se stvari polako mijenjaju, a vladajuća koalicija puca po šavovima.

"Dodikov režim puca po šavovima" Vukanović podršku većine u banjalučkoj Skupštini i usvajanje rebalansa ocijenio kao veliku pobjedu Stanivukovića
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Napisao je narodni poslanik, Nebojša Vukanović na svom blogu, nakon što su odbornici u Skupštini grada Banjaluka prihvatili prijedlog gradonačelnika Draška Stanivukovića i usvojili rebalans budžeta.

– Želeći da opstruiše normalno funkcionisanje Banjaluke i usvajanje rebalansa budžeta, zbog realnog i značajnog povećanja prihoda, Klub odbornika SNSD danas bojkotuje sjednicu Skupštine grada Banjaluke, ali je dobro da ima sve više otpora ludilu i u redovima vladajuće koalicije. Odbornici Socijalističke partije i Ujedinjene Srpske, kao i odbornik nacionalne manjine Saša Čudić, došli su na sjednicu i glasali za rebalans. To je svakako za svaku pohvalu, jer ne smije cijeli grad biti talac i ispaštati zbog samovolje pojedinaca i otuđenih centara moći kojima upravlja i manipuliše Milorad Dodik – poručio je on.

Pročitajte još

Dodao je da usvajanje rebalansa i podrška većine odbornika u Skupštini grada Banjaluka koju je dobio, kao i nedavnih 6 miliona maraka donacije iz Srbije koja je direktno uplaćena na račun Grada Banjaluke, predstavljaju velike pobjede mladog gradonačelnika Banjaluke, ali i snažne udarce režimu Milorada Dodika, koji, navodi, puca po šavovima i u najvećoj je krizi od 2006. godine.

Prihvati notifikacije