Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Rijaliti u Bijeljini

Kolumne
Autor:

Foto: Goran Šurlan/RAS kombo

Prema pričama mještana Suvog Polja kod Bijeljine, žurke koje su organizovane u vikendici u kojoj je uhapšena starleta Tijana Ajfon često su podsjećale na rijaliti šou.

Vikendica, koja je udaljena desetak kilometara od grada, okružena je velikim zidom da mještani ne bi mogli vidjeti šta se tu dešava.

Međutim, ono što nisu mogli sakriti su njihove skupocjene limuzine koje su krstarile ulicama ovog sela, a koje vrijede više nego što neki uspiju zaraditi za cijeli život.

Nisu problem njihovi automobili, ni to što su tu dolazile pjevačice i sportisti, već su problem brojna krivična djela, koja su se dešavala iza zidina ove vikendice.

Policija je uspjela „razbiti“ jednu takvu žurku i imali su šta vidjeti, ali i šta oduzeti.

Inspektori su prekinuli kokainsku žurku na kojoj su zatečeni kriminalci, fudbalske sudije, biznismeni i starlete.

Ono što mještani tvrde jeste da ovo nije bila prva žurka ovakvog tipa, pa se onda možemo zapitati ko je sve tu dolazio.

O kakvim gostima je riječ govori i podatak da je policija tokom pretresa pronašla deset pištolja i tri pancira.

Zamislite, neko vas pozove na žurku i vi kada krenete obučete pancir prsluk, pištolj stavite za pojas i vrećicu kokaina u džep, pa lagano krenete na feštu.

Prema pričama upućenih u ovaj problem, slične kokainske žurke se organizuju u svim većim gradovima u Republici Srpskoj, a starlete iz Srbije su uglavnom posjećivali one koje se nalaze u blizini granice.

Nije sporna ova vikendica, vjerovatno ona nije jedina; ko zna koliko još ima vila koje se iznajmljuju za orgijanje kriminalaca i starleta, a sve te zabave podsjećaju na jeftine rijaliti emisije koje gledamo na televiziji.

Da li se moral u društvu srozao do te mjere da ljudi potroše i nečiju godišnju platu, kako bi na žurku doveli neku silokonsku starletu, da se tu drogiraju, opijaju i ko zna šta još rade?!

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO