Sudbine

SAHRANJEN DŽEJ RAMADANOVSKI Violine sviraju "Nedjelju", kćerka Marija SKRHANA OD BOLA (VIDEO)

Legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova posljednja želja.

SAHRANJEN DŽEJ RAMADANOVSKI Violine sviraju "Nedjelju", kćerka Marija SKRHANA OD BOLA (VIDEO)
FOTO: ZORAN ILIĆ/RAS SRBIJA

Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pjesmu “Nedjelja”, a porodica, prijatelji i kolege uz zvuke ove emotivne balade posljednji put su se oprostili od čuvenog pjevača.

FOTO: DUNJA ĐORĐEVIĆ / RAS SRBIJA
FOTO: DUNJA ĐORĐEVIĆ / RAS SRBIJA

Marija, Džejeva mlađa kćerka, sve vrijeme je jecala.

Džej je pred smrt porodici i prijateljima povjerio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pjesmu “Nedjelja”, što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.

Pročitajte još

Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice – Džejeve kćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović.

Brojne kolege došle su da isprate Džeja na vječni počinak, a među njima su Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi, prenosi Blic.

Džej Ramadanovski je, podsjetimo, preminuo u nedjelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu. Umro je u 56. godini, a izdalo ga je srce.

Video možete pogledati OVDJE.