Svijet

SAM "PRIJAVIO" SVOJ NESTANAK Pas pobjegao od kuće, pa završio u policiji (FOTO)

Policajci u Odesi u Teksasu bili su šokirani kada je njemački ovčar Čiko 11. februara ušetao u njihovu stanicu.

SAM "PRIJAVIO" SVOJ NESTANAK Pas pobjegao od kuće, pa završio u policiji (FOTO)
FOTO: TANJUG/AP

Tokom cijele avanture njegov vlasnik je spavao, a Čiko nije imao nikakvu oznaku na ogrlici po kojoj bi policija mogla da ga vrati kući. Zato su odlučili da nazovu veterinara koji će ustanoviti ima li Čiko čip. Međutim, taman kada su mislili da će ga vratiti kući on je pobjegao opet, piše Dejli mejl, a prenosi Večernji list.

Posted by Support Our Permian Basin Police Officers on Tuesday, February 11, 2020

– Veseli pas je ušao u našu stanicu u večernjim satima. Prvo smo pomislili da želi da se prijavi da bude pas-tragač – napisali su na društvenim mrežama iz ove američke policijske stanice uz fotografije koje su napravili tokom Čikove posjete.

Potom je narednik Rasti Martin podijelio svoje iskustvo sa medijima u vezi sa neobičnim posjetiocem.

– Bili smo jako uzbuđeni što ga vidimo u zgradi. Imali smo tenisku lopticu s kojom se igrao. Svima je odmah postao drag. Nažalost, istrčao je jednako brzo kao što je i ušao, pa ga nismo uspjeli uhvatiti – rekao je Martin.

U Fejsbuk objavi su još napisali: “Pružili smo mu puno ljubavi i pažnje dok nije odlučio otići. Laknulo nam je kada smo saznali da se bezbjedno vratio vlasniku, svakako, Čiko je uvijek dobrodošao”.

Posted by Support Our Permian Basin Police Officers on Tuesday, February 11, 2020

Ovaj jednogodišnji pas pojavio se oko 3.30 sati u stanici dok je njegov vlasnik Edvard Alvardo spavao. Sve je saznao tek kada mu je rođak poslao fotografije psa koje su osvanule na društvenim mrežama i pitao ga nije li to Čiko.

– Izašao sam iz kuće i vidio da je kod kuće – rekao je Alvardo koji nije znao za noćne avanture svog ljubimca, narednik Martin je dodao je impresioniran jer je Čiko znao put do kuće u koju se vratio idućeg dana.

Prihvati notifikacije