Zabava

SAVIĆEVIĆ NIJE BIO NA KĆERKINOJ SVADBI, A ONA JE OTVORILA DUŠU Tamara iskreno o vjenčanju sa fudbalerom

Domaća javnost već dugo bruji o proslavljenom fudbaleru Dejanu Savićeviću, koji nije došao na vjenčanje svoje kćerke Tamare koja se udala prošlog mjeseca, dok se uveliko spekuliše da je razlog za to – njegova partnerka Jelena Babić.

SAVIĆEVIĆ NIJE BIO NA KĆERKINOJ SVADBI, A ONA JE OTVORILA DUŠU Tamara iskreno o vjenčanju sa fudbalerom
FOTO: FACEBOOK

Sve je bilo kako smo planirali i organizovali. Drago nam je da smo sve naše emocije podijelili sa bliskim ljudima, što nam je svakako dosta značilo i stvorilo lepe uspomene na taj dan – rekla je Dejanova kćerka za crnogorsko izdanje Gracije, pa dodala:

– Potrudili smo se da svima bude ugodno u svakom smislu i pokušali smo da sve protekne u najboljem redu. Naravno, kao po običaju, mi smo “najmanje uživali” jer smo se trudili da sve bude kako smo zamislili, ali kada je sve krenulo onda smo se i mi opustili i ispalo je baš onako kako smo željeli.

Tamara je imala šta da kaže i o djetetu koje je dobila sa izabranikom, fudbalerom Aleksandrom Kapisodom.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dejan Savićević i Jelena babić

– Majčinski osjećaj sve čini lakšim. To me čini jakom, zbog nje i idem na spavanje i ustajem ujutru srećna. Svaki dan sa kćerkom je novo iskustvo i najviše uživam dok je dojim. Ta toplina i povezanost majke i djeteta ne može da se poredi ni sa čim – istakla je ona, pa nastavila:

– Nema dirljivijeg i emotivnijeg trenutka od onog kada žena postane majka. Nisam mogla da zamislim da će ova uloga toliko da me ispuni i usreći.

Podsjetimo, naširoko se pričalo da Tamara već dugo ne razgovara sa maćehom, ali i o Dejovoj odluci da za vjenčanje sina ne štedi, dok se na kćerkinom nije ni pojavio.