Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

DUGO U SVAĐI Kćerka Dejana Savićevića nije željela maćehu na svadbi

Zabava
Autor:

Foto: Facebook

Domaća javnost već danima bruji o proslavljenom fudbaleru Dejanu Savićeviću koji nije doašo na vjenčanje svoje kćerke Tamare koja se udala prošlog vikenda, a kako se sada navodi razlog za to je njegova sadašnja partnerka.

Dejan Savićević već godinama je u vezi sa Podgoričankom Jelenom Babić, a fudbalerova kćerka Tamara navodno duže vrijeme nije u dobrim odnosima sa maćehom, zbog čega nije željela da je vidi na svom vjenčanju sa fudbalerom Aleksandrom Kapisodom, piše Kurir.

– Tamara ne razgovara s maćehom i nije željela njeno prisustvo na svojoj svadbi. Savićeviću je otvoreno stavila do znanja da je ne dovodi, nakon čega je on njoj postavio uslov: “Ako ne dolazi ona, neću doći ni ja”. I zaista nije prisustvovao ceremoniji – tvrdi izvor ovog lista.

Foto: Facebook

Kako se navodi, Tamara je bila veoma tužna zbog toga.

– Tamari nije bilo svejedno jer je veoma vezana za oca. Oni su u dobrim odnosima, što dokazuju i njihove zajedničke fotografije, koje redovno objavljuje na društvenim mrežama. Međutim, njegovu partnerku ne može da smisli. Postoji tu neka dublja priča zbog čega njih dvije ne govore, ali to znaju samo oni. Bez obzira na cijelu porodičnu situaciju svadba je protekla fenomenalno – rekao je pomenuti izvor.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO