Zabava

SKANDALOZNA MINA Imala je intimne odnose sa 14 muškaraca pred publikom i nastavlja da ŠOKIRA

Rijaliti učesnica Mina Vrbaški u prvu sezonu “Zadruge” ušla je kao maloljetna i to sa svega 17. godina, a za četiri godine boravka u rijalitiju uspjela je da promijeni čak četrnaest partnera.

SKANDALOZNA MINA Imala je intimne odnose sa 14 muškaraca pred publikom i  nastavlja da ŠOKIRA
FOTO: _MINA.OFFICIAL__/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Srbija je Minu upoznala kao maloljetnu ljubavnicu pjevača Šaka Polumente i kada je snimak na kojem pozdravlja svoju ljubavnicu dospio na društvene mreže.

Zbog pjevača je napustila srednju dizajnersku školu, koju i zbog učešća u “Zadruzi” nije uspjela da završi. U rijaliti je ušla u želji da je gledaoci upoznaju u što boljem svjetlu, međutim uspjela je da u četiri sezone rijaliti programa promijeni veliki broj partnera, te se nije libila da ima intimne odnose pred kamerama, a potom je sve to prepisivala mladosti.

FOTO: SCREENSHOT TV PINK
FOTO: SCREENSHOT TV PINK

Prvi odnos pred kamerama imala je već prve večeri kada je ušla u “Zadrugu 1”, 6. septembra 2017. godine. Tad se smuvala sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a tri dana kasnije bacila je oko na Anđela Rankovića. Nakon kraćeg vremena se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu, ali se trudila da ne gubi vrijeme, pa je usput bila sa Jovicom Putnikovićem. Poslije njega se ponovo vratila Đeksonu, a zatim je na red došao Toma Panić. Njih dvoje su za intimne odnose koristili svaku priliku, ne obraćajući pažnju na to da li je neko u blizini.

U drugoj sezoni “Zadruge” Mina je najpre nežnost razmjenjivala sa Ervinom Mujakovićem, a poslije je na red došao Marko Marković. Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš kabini. Potom je uslijedio intimni odnos sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao i Savo Perović.

FOTO: TV PINK/SCREENSHOT
FOTO: TV PINK/SCREENSHOT

Učestvovala je i u “Zadruzi 3” u kojoj je bila u turbulentnoj ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem.

Mina i Mensur su nedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaši i zaplakala na svom Instagramu uz riječi da mu se javno izvinjava, te da je svjesna šta je izgubila. Ali pored gore nabrojanih Mina je imala ljubavne odnosa i sa Vladimirom Tomovićem, Franom Pujasom, Filipom Carem, kao i sa Matejom Matijevićem, prenosi Blic.

Prihvati notifikacije