Hronika

"Slala je slike moje bebe kako spava" Potresna ispovijest majke čijeg je sina otela dadilja

Majka dječaka, koga je juče kidnapovala bebisiterka J.J, podijelila je na društvenoj mreži Fejsbuk svoju potresnu priču i apelovala je na majke da vode računa o tome koga unajmljuju da im čuva djecu.

"Slala je slike moje bebe kako spava" Potresna ispovijest majke čijeg je sina otela dadilja
FOTO: SHUTTERSTOCK / RINGIER/KOMBO

Podsjetimo, J.J. je otela bebu i odvela je kod bivšeg partnera D.S. (40) uz tvrdnju da je dijete njegovo i da želi da mu ga pokaže, ali nakon toga policija je upala u kuću i privela sve, a dijete vratila majci.

Majka bebe je u grupi podelila i fotografiju dadilje uz koju je napisala “ovo je osoba koja je kidnapovala moje dijete” i objasnila kako je došlo do toga da je angažuje.

– Pronađena je preko ove grupe i djelovala je sasvim normalno prvih par puta kada je čuvala mog sina. Nažalost, juče sam je pustila do parka koji je na par minuta od stana i napravila sam katastrofalnu grešku koje je mogla skupo da nas košta – objašnjava majka i dodaje:

Pročitajte još

– Dok je bila napolju, non stop mi je slala poruke i slike kako mali spava i kako je sve ok. Molim vas obratite pažnju na nju jer je puštena da se brani sa slobode. Svako dobro, čuvajte se i čuvajte svoje bližnje.

Kako je dadilja ispričala na saslušanju, ona je živjela u vanbračnoj zajednici sa D.S. i ostala je trudna. U decembru prošle godine doživjela je spontani pobačaj ali to nikome nije ispričala, a sa partnerom se razišla u aprilu. Pet mjeseci kasnije, ona je kidnapovala dijete.

– D.S. koji je juče priveden zajedno sa J.J. naveo je na saslušanju da ga je bivša djevojka pozvala u petak i rekla da će u ponedjeljak dovesti njihovo zajedničko dijete da ga upozna. Tako je i uradila, došla je juče kod njega i pokazala mu bebu – objasnio je izvor i dodao da je dadilja vrlo vjerovatno detaljno isplanirala otmicu.

Prihvati notifikacije