Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO BANJALUKU Otac monstrum optužen za SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE KĆERKE (14)

Hronika
Autor:

Foto: RAS Srbija

Slučaj koji je u martu šokirao Banjaluku i o kojem je Srpskainfo ekskluzivno pisala, kada su u javnost isplivali detalji jezivog porodičnog zlostavljanja danas je dobio epilog.

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluka podiglo je optužnicu protiv oca monstruma (36) kojom se on tereti za seksualno zlostavljanje kćerke (14).

– Ocu monstrumu se na teret stavlja da je počinio krivično djelo obljuba nad djetetom mlađim od 15 godina za koje je Krivičnim zakonom RS zaprijećena kazna od pet do 15 godina zatvora – potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Podsjećanja radi, slučaj je otkriven nakon što se djevojčica povjerila svojim prijateljicama u školi. Navodno su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika, kada je djevojčica odlučila da se povjeri drugaricama.

Nakon prijave osumnjičeni nije bio dostupan istražnim organima jer se nalazio u Hrvatskoj. Za njim je raspisana potjernica i 24. marta je uhapšen na graničnom prelazu Kamensko kada je iz Hrvatske ušao u BiH.

Odlukom Okružnog suda u Banjaluci tada mu je određen pritvor, koji mu je, a nakon potvrđivanja optužnice, produžen je do izricanja prvostepene presude.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO