Hronika

ŠOK, DUBOKA BOL, NEVJERICA Majka troje djece, koje je UBIO OTAC, završila na PSIHIJATRIJI

Leila Sović, majka troje djece koje je sinoć u mjestu Mali Lug ubio njen suprug Admir poslije čega je izvršio samoubistvo, nakon stravične tragedije smještena  je u Kantonalnoj bolnici dr. Irfan Ljubijankić u Bihaću.

ŠOK, DUBOKA BOL, NEVJERICA Majka troje djece, koje je UBIO OTAC, završila na PSIHIJATRIJI
Foto: Klix.ba

Prema saznanjima portala Hayat.ba, Leila je dovezena sinoć u bolnicu u stanju velikog šoka, duboke boli, nevjerice. Ljekari su jedva uspjeli ostvariti kontakt s njom, piše Hayat.

Prenoćila je na Odjeljenju Psihijatrije gdje je zbog stanja u kojem se nalazi dobila terapiju. Danas je po nju došla rodbina i odvela je kući. Zbog svega što se desilo, njenog stanja, mora stalno biti pod nadzorom rodbine ili ljekara kako se njena zdravstvena situacija ne bi zakomplikovala – kazao je izvor iz Kantonalne bolnice.

Inače, jutros se sestra Leile Sović, oglasila pismom. Između ostalog je za zeta Admira Sovića koji je ubio djecu pa se objesnio, napisala da je bio parazit od čovjeka.

Pročitajte još

– Svi mediji prenose da je motiv za ubistvo i samoubistvo bilo to da ga je Leila ostavila. Ostavila, da, ali ga nije ostavila da bi otišla s nekim drugim jer više nije mogla živjeti s njim, ili jer je, ne daj Bože, nije bilo briga za djecom. Ostavila ga je da bi sebi, svojoj djeci, a na kraju i tom ljudskom otpadu iako to nije zaslužio, osigurala uslove za život – napisala je između ostalog ona.

Tijela su prevezena u Kantonalnu bolnicu dr. Irfan Ljubijankić zbog obdukcije.

Mjesto zločina još uvijek osigurava bihaćka policija. Nezvanično se saznaje, čekaju da dođe neko od članova porodice da preuzme određene lične stvari.

Vlada Unsko-sanskog kantona proglasila je Dan žalosti na području kantona na dan sahrane troje maloljetne djece.