Zabava

ŠOK ISPOVIJEST MILJANE KULIĆ "Platila sam Zoli kredit od 20.000 evra, mama i tata idu na liječenje u Tursku"

Kontroverzna učesnica "Zadruge" Miljana Kulić prvi put je govorila o svom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, bolesnim roditeljima, bijegu iz "Zadruge 5", ali i povratku u rijaliti.

ŠOK ISPOVIJEST MILJANE KULIĆ "Platila sam Zoli kredit od 20.000 evra, mama i tata idu na liječenje u Tursku"
FOTO: YOUTUBE

Miljana je priznala i da je vratila Zolin kredit od 20.000 evra, kao i kockarske dugove koje je napravio, ali da njihova veza nije opstala zbog toga što Zola koristi nedozvoljene supstance.

– Smučilo mi se da vječito ćutim i ispadam najgora. Ne želim više nikoga da štitim, pogotovo ne Zolu koji me je godinama samo iskorišćavao – počela je svoju ispovijest Miljana za Alo! i otkrila kada je i zbog čega došlo do prekida ovog odnosa.

– Raskinuli smo nedavno, ostavila sam ga jer nisam mogla više da podnesem njegovo ponašanje, poroke i cjelokupan način života. Shvatila sam da me samo koristi za novac. Želio je preko mene da uđe u rijaliti, a kada je shvatio da ne može pokušao je ponovo da mi iznudi pare za dugove – rekla je Kulićeva, koja tvrdi da je umorna od rješavanja Zolinih kockarskih računa.

FOTO: NAROD PITA SCREENSHOT
FOTO: NAROD PITA SCREENSHOT

– U proteklih godinu i po dana ja sam tom čovjeku otplatila kredit od 20.000 evra, plus sam vratila sve njegove kockarske dugove. On se opet kockao, ispričao mi je da ponovo duguje, i to 50.000 evra. Kada sam mu rekla da mu neću dati pare, počeo je emotivno da me ucjenjuje i govori kako ja želim da ga ubiju, skroz je poludio – ispričala je Miljana i dodala da je najviše od svega boli saznanje da je sa njom bio samo iz koristi.

– Shvatila sam da me ne voli jer on trenutno nema emocije. Ne voli nikoga, ni svoju majku ni sebe. Ne mogu očekivati ljubav od takvog čovjeka. Otišao je od majke, sada živi sa nepoznatim ljudima, koji su bili njegovi fanovi i koji se isto kockaju i drogiraju – rekla je rijaliti zvijezda koja je, kako tvrdi, svjesna da sa čovjekom poput Čolića nema perspektivu.

– On živi tako što cijeli dan prespava, probudi se oko šest po podne. Nema para za drogu pa uzima raznorazne zamjenske lijekove kao najgori narkoman. Savjetovala sam ga da ode na liječenje, ali on odbija. Šta će meni to? Ja sam majka, i ne želim da sa takvom osobom provedem život – odlučna je Miljana.

Pročitajte još

– Namjeravam da se posvetim sebi i svojoj porodici. Kada god sam sa Zolom on hoće da se ugojim, da budem što gora. Vrijeme je da počnem da mislim na sebe. Za nedjelju dana se vraćam u Zadrugu. Hoću da napravim šou i zaradim dovoljno novca za sebe, sina Željka i porodicu – rekla za kraj Miljana.

Miljana je progovorila o teškom zdravstvenom stanju i borbi koju njeni roditelji Marija i Siniša vode sa kancerom.

– Mama i tata u oktobru idu u Tursku kako bi tamo uradili skener i analize koje ovdje ne mogu da odrade. Za sada, hvala bogu, sve ide kako treba, rezultati su dobri, ali planiram da dio novca odvojim za njihovo liječenje, ukoliko to bude bilo potrebno – rekla je Kulićeva.

Prihvati notifikacije