Digitalna Srpska

Spotifaj proširuje svoj sadržaj: Omogućuje pristup besplatnim audio knjigama

Čini se da Spotifaj istražuje nove puteve za proširenje svojeg sadržaja putem pilot programa koji pretplatnicima omogućuje pristup besplatnim audio knjigama.

Spotifaj proširuje svoj sadržaj: Omogućuje pristup  besplatnim audio knjigama
FOTO: HAYOUNG JEON/EPA

Kako izvještava Volstrit žurnal, ova platforma za muziku trenutno sarađuje sa nekim od najvećih izdavača u SAD te dovršava detalje ovog poduhvata. Prema izvještaju, korisnici će imati priliku slušati maksimalno 20 sati sadržaja mjesečno bez dodatnih troškova. Iako početna ponuda audio knjiga nije potvrđena jer je još u procesu utvrđivanja, očekuje se da će obuhvatiti širok raspon naslova, prenosi Računalo.

Pročitajte još

Spotifaj se prvobitno upustio u svijet audio knjiga još krajem prošle godine, omogućivši korisnicima pristup biblioteci koja sadrži više od 300.000 naslova, uključujući djela mnogih priznatih autora. Od tada se ova zbirka proširila i sada obuhvata više od 350.000 naslova.

Trenutno su audio knjige od Spotifaja dostupne na temelju “plaćanja po preuzimanju”, što zahtijeva kupovinu svakog naslova posebno. Ako ova pilot inicijativa generiše značajan interes, audio knjige bi se potencijalno mogle razviti u istaknutu ponudu unutar Spotifaj platforme.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije