Sudbine

Svadba zbog koje gori internet: Kad je mlada klekla ispred njega, nije znao gdje se nalazi (VIDEO)

Kada je pozvan na vjenčanje najboljeg druga, nije mogao ni da sanja kakva sudbina ga čeka na ovoj ceremoniji.

Svadba zbog koje gori internet: Kad je mlada klekla ispred njega, nije znao gdje se nalazi (VIDEO)
FOTO: LIVERPOOL ECHO LIVERPOOL ECHO/YOUTUBE

Velšanin Paul Šoproni (40) godinama je prosio partnerku Aleašu Pilavu (36), a ona nikako nije “popuštala”. Nakon nekog ju je vremena počeo svakodnevno s raznim romantičnim gestovima uvjeravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerka za ljudske resurse i majka troje djece, stalno odbijala.

Nedavno je ipak odlučila kako je vrijeme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopšte nije nadao, prenosi portal 24 sata.

Aleaša je organizovala da Paul dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kada je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja, i da je došao na sopstveno vjenčanje.

Aleša je naime potajno organizovala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Paula i oltar došetala pjevajući pjesmu “It Should've Been Me” (Trebalo je da to budem ja).

Pročitajte još

Na snimku sa vjenčanja vidi se kako je Paul posmatra u šoku, i izgleda kao da pokušava doći do daha. Na kraju svoje izvedbe buduća se mlada spustila na jedno koljeno i “za svaki slučaj” i službeno zaprosila svog dečka – koji je to za nju radio dvije godine, nekad i po 30 puta na dan.

Paul je prvo, u šali naravno, rekao “Ne” i glumio da se sprema pobjeći, ali se brzo “otopio”, poljubio buduću suprugu i rekao “Da”.

– U posljednje me je dvije godine prosio i po 30 puta dnevno – objasnila je Aleaša, i u šali dodala da je “prezaposlena da je neko po čitav dan prosi”.

Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklijevala treći put.

– Prije je Paul znao satima stajati napolju sa natpisom “Hoćeš li se udati za mene” i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja – priznala je novopečena mlada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije