Zabava

"SVEKRVA JE GOVORILA DA SAM RUŽNA I LOŠA MAJKA" Tanja Savić danima nije čula djecu, PROLAZI KROZ PAKAO

Tanja Savić javno je pričala o teškom periodu bez djece, pa otkrila da mališane nije čula nedjelju dana.

"SVEKRVA JE GOVORILA DA SAM RUŽNA I LOŠA MAJKA" Tanja Savić danima nije čula djecu, PROLAZI KROZ PAKAO
FOTO: TANJA_SAVIC_PRIVATE/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Tanja je istakla da se nada da će pravda biti zadovoljena, piše Blic.

– Trenutno sam u Smederevu, smirena sam, tiha sam, opametila sam se poslije svega. Nemoguće je zvati, kada vas deda i baba blokiraju, djeca ne znaju šta se dešava. Ko zna šta djeci pričaju. Nisam ih čula sedam dana. Nisam zaslužila, a kada ste dobri i naivni tako je. Pravda je spora, ali dostižna, uskraćena sam za to, djeca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave – govorila je pjevačica u lajvu na Instagramu, pa dodala:

– Postupak je u toku, samo se čeka datum za suđenje. Oni nemaju druga oružja, osim da brane djeci da me vide. Baba je zla žena, puna zlobe i pakosti, gledala sam je kako ostaje sama kada mi odemo iz Australije, toliko puta sam plakala kada smo išli za Srbiju. Ta žena nema osjećanja, čim je zabranila unucima da pričanju s majkom. Da li se otac pita kako je djeci? Oni pate za majkom, sedam dana se sa njima nisam čula. Mogu da zamislim šta sve slušaju. Kulutrna sam i odgojena, a vidite ko sve hoda ovom zemljom? To su manipulatori, meni je jako žao, bojim se da moja djeca ne postanu takvu dječaci, da maltretiraju svoje žene.

Tanja je istakla da je mužu sve praštala, i savjetovala žene da to nikada ne rade.

Opraštala sam, govorila da više neću to da radim, evo ljudi me slušaju šta pričam. Baba je pričala po selu da sam se ja odrekla djece, u životu to ne bih uradila, svi znaju koliko sam vezana, pa i oni. Prevela sam 300 papira, nisam imala ni vjenčani list. Žene u Australjii treba da naprave miting ispred njegove kuće i napišu: “Vratite Tanji djecu!” Ima vas puno na svijetu… To su sotone, meni je svekrva Ana govorila da sam ružna žena i loša majka – kaže Tanja.