Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

SVI ĐUSOVI SKANDALI Pretukao je sestru, pravio HAOS na sahrani Dragana Nikolića, a bio je i tučen

Zabava
Autor:

Foto: Goran Srdanov/RAS Srbija

Reper Ivan Ivanović Đus u nedjelju je ispred jednog lokala na Novom Beogradu pretukao svoju sestru od ujaka S.V. (39), koja ga je nakon tog incidenta prijavila u policiji u Zvezdari.

Za sada ne postoji krivična prijava podnijeta protiv repera, a Đus bi trebalo da sutra bude saslušan u policiji.

Inače, reper Đus se posljednjih godina mnogo više bavio rijalitijem nego muzikom. On je priznao da je imao problema sa alkoholom, a nekoliko puta je bio dovođen u vezu sa policijom.

Ivan Ivanović Đus je u vidno alkoholisanom stanju napravio incident zbog kog je policajac morao da reaguje nasred sahrane glumca Dragane Gage Nikolića u martu 2016. godine.

– Šta je moroni, došli ste ovdje da pozirate? Baš ste se lijepo namontirali da vas slikaju za novine – bez imalo stida vikao je on piše Kurir, a zatim mu je prišao policajac i zamolio ga da snizi ton, da ne bi morao da ga privodi.

Reper je i dobio batine na Karaburmi od navijača jer je branio svog druga, a o tome je progovorio krajem 2017. godine.

– Oslikavala se jedna škola na Karaburmi. Jedan moj drug je navijač Rada, a na Karaburmi su navijači OFK. Uglavnom, taj događaj je trebalo da bude posvećen mladima. Odjednom, krenule su provokacije, svi su se nakostriješili. Ja sam bio na 10 metara i kako sam se okrenuo, vidio sam minimum 100 ljudi i svi su se zatrčali na mog ortaka. Primio je nekoliko udaraca, a ja sam krenuo da ga odbranim. Nisam dobio batine, to što te neko čukne s leđa u toj masi nisu batine. Batine su nešto drugo – tvrdio je tada on.

Takođe, Đus je prije nekoliko godina navodno i bio pretučen bejzbol palicama na Konjarniku. Međutim, reper nije htio da sarađuje s policijom i nije odao napadače.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO