Zabava

"Takve stvari rijetko dobro prolaze, NEKO MORA BITI POSLJEDNJI" Hrvati o pjesmi koja će predstavljati Srbiju na Evroviziji

Mlada muzička zvijezda Teja Dora sa pjesmom "Ramonda" pobijedila je na "Pjesmi za Evroviziju", pa će tako predstavljati Srbiju na Evroviziji u Malmeu.

Teya Dora
FOTO: RTS/SCREENSHOT

Poslije pobjede Teja Dore na društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari o ovogodišnjoj predstavnici Srbije na Evroviziji, a veliku pažnju ovoj pjesmi posvetili su i Hrvati.

Mnogi Teju Doru hvale, ali nekima pjesma baš i ne odgovara. Definitivno sam fan dobre pjesme, a ne spektakla. Ovo je dobra izvedba, a sviđa mi se i što pjeva na svom jeziku. Iako je naš Vinko Ćemeraš pjevao na engleskom, bio mi je favorit i glasala sam za njega. Ipak, nadam se da će i Lazanja dobro proći na Evroviziji – jedan je od komentara na Fejsbuku, prenosi Blic.

Pročitajte još

“U svakom slučaju, Hrvatska neće biti zadnja”, “Neko mora biti posljednji”, šale se neki na društvenim mrežama.

“Srbija je uvijek dobro kotirana na Evroviziji. Vjerujem da će i sad”, “Pjesma je super, ali nije za Evroviziju. Takve stvari rijetko dobro prolaze”, “Iskopirala je Lorin”, “Konstrakta je imala savršenu pjesmu”, “Pjesma nije loša, ali je jako dosadna”, “Prvih pola minute je bila obećavajuća, a onda se nije dogodilo ništa. Pjesme Francuske i Italije su top, kvalitetne i vokalno i melodijski”, pišu Hrvati, prenosi Index.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije