Kultura

(VIDEO) "Snimala sam je nekoliko dana nakon sahrane" Lena Kovačević numeru kojom se predstavila na "Pjesmi Evrovizije" POSVETILA POKOJNOJ MAJCI

Prvo polufinale “Pjesme za Evroviziju” održalo se sinoć, a malo ko zna šta to krije pjesma Lene Kovačević koja nosi naziv Zovite me Lena.

Lena Kovačević
FOTO: LOLA STOJANOVIĆ/RINGIER

Ovu prelijepu numeru nosi jako tešku poruku, slavna pjevačica posvetila je majci Nadi Kovačević koja je nedavno preminula.

Pjesma je posvećena mojoj majci. Posvećena je toj cijeloj situaciji i tekst je vrlo intiman i iskren, autobiografski – rekla je Lena.

– Otišla sam da snimam pjesmu, priznajem, u vrlo teškom emotivnom stanju, nekoliko dana nakon što je bila sahrana – kazala je Lena.

– To je nekako krajnje mazohistički, ali meni je ta pjesma stvarno spasla ovu godinu i spasla život i dušu. Jer, nekako ono što osjećam, mogu i da pjevam – naglasila je Lena.

– Mislim da to i jeste svrha umjetnosti i da su se ljudi uopšte kroz vijekove bavili umjetnošću da bi nešto, kroz tu umjetnost izrazili – iskreno je rekla Lena za medije, piše Alo.

Pročitajte još

Pjesma Lene Kovačević budi najljepše uspomene, a pjevačica se na Beoviziji pojavila sa turbanom na glavi i haljinom poput one za princeze.

Podsjetimo, sinoć je bilo prvo polufinale PZE, a Lena je uspjela da obezbijedi plasman u finale gdje će se boriti sa ostalim kandidatima za odlazak u Malme.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije