Zabava

Tara Simov uradila remont: Prvo uradila zube potom usne i botoks (FOTO)

Bivša zadrugarka, Tara Simov, nedavno se porodila i na svijet donijela dječaka, a sada je odlučila da ode na "remont" i kompletan proces istog podijeli sa brojnim pratiocima na Instagramu.

Tara Simov uradila remont: Prvo uradila zube potom usne i botoks (FOTO)
FOTO: TARA SIMOV/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Naime, Tara Simov je prošla kroz poprilično stresan period, pa joj je potreban “oporavak” od svega, a bivša zadrugarka je veoma bila zadovoljna rezultatima, pa se javno pohvalila.

Tara je otkrila fanovima da je otišla da dopuni i poveća usne, pa se odlučila i na botoks, a odmah je prikazala i svoje “novo lice”, kojim je prezadovoljna.

Pročitajte još

Inače, Tara je nedavno sredila i svoje zube, odnosno, uradila fasete, a čini se da je sada bivša zadrugarka potpuno zadovoljna svojim izgledom.

Podsjetimo, Simova je nedavno otkrila kako je došlo do raskida, ali i pomirenja sa partnerom Danilom.

FOTO: TARA SIMOV/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: TARA SIMOV/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Danilo i ja smo se rastali na neki period. Došlo je do razmirica nakon mog porođaja. Sve je to hvala Bogu brzo prošlo. Oboje smo mladi. Koliko sam ja zrelija u tom nekom aspektu, Danilo je opet muško, oni kasnije sazrijevaju. Od prvog dana mi se trudnoća vodila kao rizična. Ja sam otišla na more na svoju ruku, nisam mnogo razmišljala dok se nisam porodila i vidjela bebu. Prvih mjesec dana bila je teška ta adaptacija, ne psihički koliko te to sve iscrpi. Na sve to ja sam mnogo oslabila tokom porođaja oko 15,16, 17 kilograma, iako sam se u trudnoći ugojila svega 3 kilograma. Onda smo se Danilo i ja posvađali. Možda je tako bilo i najbolje. Od momenta kada smo se oboje spojili kao da smo se opet zaljubili jedno u drugo. Mi smo zapostavili nas dvoje, sve se bilo svelo na trudna sam, teško mi je, loše mi je, pomozi mi, bio je veliki pritisak na oboje. Ugušili smo jedno drugo, tako da je taj naš rastanak od mjesec dana bio kao dar od Boga, jer sada odlično funkcionišemo – istakla je bivša zadrugarka nedavno za Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije