Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“TEŠKO JE RADITI OD KUĆE” Video profesora koji je nasmijao svijet tokom intervjua postao viralan

Biznis
Autor:

Foto: bbcnews/Instagram/Screenshot

Profesor Robert Keli i njegova porodica postali su viralni na internetu nakon što su njegova djeca 2017. godine ulaskom u sobu prekinula intervju koji je davao za BBC. Ovaj simpatični „transfer neprijatnosti” i danas se pamti.

Sada su, kao i mnoge porodice širom svijeta, u karantinu u Južnoj Koreji zbog epidemije virusa korona. Profesor Keli priznaje da je raditi od kuće, uz prisustvo Marion i Džejmsa, „stvarno, jako teško”.

Kako se snalaze u radu od kuće?

Ovaj profesor istakao je da rad od kuće sa malom djecom nimalo nije lak. On je i na svom Tviter nalogu objasnio da poslodavci koji imaju zaposlene njegovih godina sa djecom imaju težak zadatak.

– Kada je u pitanju završavanje radnih zadataka, u prisustvu djece mi je potreban jedan do tri dana. Stalno se svađamo sa njima, nemaju šta da rade, penju se po zidovima. Umije da bude veoma teško. Ali barem kada ih izvedete napolje mogu da utroše dio energije – kaže Keli.

Međutim, sada kada su u izolaciji, teže je nego ikada, s obzirom na to da djeci ništa ne drži pažnju dovoljno dugo i da im fali izlazak iz kuće.

– Prije tri nedjelje bilo je veoma teško jer nismo nigdje mogli da izađemo, a postoji ograničen broj igara koje mogu da igraju i puzli koje mogu da slažu prije nego što počnu da trče unaokolo. Kao što možete da vidite, to je veoma teško – priča profesor Keli, dok se pored njega nemirna kćerkica vrpolji u stolici.

Cijeli “skandal” koji se dogodio 2017. godine pokušala je da objasni majka ovog doktora, koja je istakla da ona i njen suprug Džozef često razgovaraju preko Skajpa sa Robertom, njegovom suprugom Džung Kim i njihovo dvoje djece, i da se porodica tada često nalazi u prostoriji u koju su utrčala djeca. Ona kaže da su djeca vjerovatno čula glasove iz prostorije i pomislila da je vrijeme za razgovor sa bakom i djedom.

Robert Keli, koji govori njemački, francuski, ruski, korejski, latinski i starogrčki jezik, u Južnu Koreju se preselio 2008. godine kako bi predavao političke nauke na Pusanskom nacionalnom univerzitetu.

Ubrzo po preseljenju u Južnu Koreju upoznao je buduću suprugu s kojom je šest godina u braku i ima dvoje djece koju je vidii cijeli svijet.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO