Zabava

"To mi je bila noćna mora" Kaja Ostojić otkrila kako joj je Vesna preotela mjesto u grupi "Đogani"

U jednoj od najpopularnijih grupi devedesetih "Đogani fantastiko", Slađu Delibašić trebalo je da zamijeni Kaja Ostojić, dok je Vesna Đogani, koja se kasnije i udala za Đoleta, bila drugi izbor.

"To mi je bila noćna mora" Kaja Ostojić otkrila kako joj je Vesna preotela mjesto u grupi "Đogani"
FOTO: VLADIMIR ŽIVOJINOVIĆ/RINGIER

Bila sam u srednjoj školi i imala sam 16 godina. Đole je tada tražio novu pjevačicu i mi smo se dogovarali. On je upoznao i moje roditelje jer sam bila maloljetna. Maltene smo se sve dogovorili. Inače, primijetio me je u “3K dur”. Ja sam te pjesme i krenula da pjevam u studiju. Međutim, ja sam bila klinka i nisam znala kako da uklopim školu u sve to. Ni moji kada su malo bolje razmislili nisu bili za to – rekla je Kaja i dodala:

– Đole je tako jedan dan mene nazvao, kada sam baš bila u tom nekom raspoloženju u smislu da ne znam kako da mu kažem da bih sačekala sa tim. On je baš u tom trenutku meni rekao da se ispostavilo da njegova igračica super pjeva i da misli da je bolja varijanta da krene sa njom jer ona zna da đuska. Ja nisam imala pojma da đuskam, to mi je tek bila noćna mora. Tako da nam je u tom trenutku sve leglo i ispostavilo se da nam je najbolja odluka bila da to bude Vesna. Nije mi žao jer u tim godinama nisam znala ko mi glavu nosi.

Pročitajte još

– Tačno je da je Kaja trebalo da zamijeni Slađu. Sjećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpjevam nešto i da sam se odsjekla kada mi je rekao da ću biti nova pjevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na „Sunčanim skalama“ i da pripremamo novi album. Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpjevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz prije nego što sam završila pjesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogriješio što me je odabrao – rekla je Vesna u emisiji „Ustanak“.

Kasnije oglasila i Slađa Delibašić koja je otkrila da je znala da će na njeno mjesto doći baš Vesna, prenosi Blic.

– Bilo mi je nekako čudno kada su oni započeli vezu, ja sam znala da ona želi da pjeva i da nastupa. Mi smo čak i snimile pjesmu “Nikad više” i već tada sam ja rekla Đoletu da će on mene da zamijeni sa Vesnom, imala sam intuiciju, tačno znam sve šta će se desiti – ispričala je Slađa.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije