Zabava

Kaja Ostojić otkrila koliko je ponosna na kćerku "Bilo je suza, ali ona ide svojim putem" (VIDEO)

Pjevačica Katarina Ostojić, poznatija kao Kaja, nedavno je bila na odmoru na Ibici sa kćerkom Nikolinom. Kako kaže, sjajno su se provele, ali pjevačici se ne sviđa što se ugojila na ljetovanju.

Kaja Ostojić
FOTO: BLIC VIDEO BLIC/SCREENSHOT

Divno nam je bilo na Ibici, odmarale smo i izlazile. Na Ibicu sam otišla sa idealnom kilažom, a vratila sam se četiri kilograma više. Provod je bio fenomenalan, jele smo noću- kaže kroz osmijeh Kaja Ostojić.

Ona je dodala da je presrećna u kakvu osobu joj je kćerka izrasla.

– Veliki je radnik, trudi se. U roku od jedne godine završava dvije, uči stalno, dan i noć. Univerzum uvijek to prepozna i pošalje nagradu – ponosno kaže Kaja.

Ona ne krije da se svaki put rasplače kada treba da se rastanu.

– Bilo je suza, bilo je napeto i tužno. Ona ide za svojom srećom i ja to razumijem.

Pjevačica je prokomentarisala i koleginicu Anu Nikolić koja se nalazi trenutno u žiži interesovanja zbog sukoba sa bivšim menadžerom, kao i zbog snimka koji je objavila na društvenoj mreži Instagram na kojem se mogu vidjeti stravični krateri na licu.

Pročitajte još

– Tužna sam kada vidim te stvari, jako mi je to sve tužno. Mogu da je razumijem negdje, ali mislim da čovjek ne smije da odustane od sebe nikada. To je ono što, ne bih osudila, nego predložila i savetovala- zaključila je Kaja Ostojić, piše Blic.

. Kaja je otkrila da ju je kćerka nedavno učinila ponosnom.

– Priredila mi je jedno od ljepših iznenađenja u životu, nazvala me je i rekla da je dobila belgijsko državljanstvo. To mi je uljepšalo godinu, a ne dan. To joj je jako bitno i vjetar u leđa. Prozor u svijet, s obzirom na to da ona preko živi i odrasta dugo – rekla je ona.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije