Zabava

Kaja rodila kćerku sa 18: Sada se skida u četvrtoj deceniji i izgleda kao bomba (FOTO)

Pjevačica Katarina Kaja Ostojić u 39. godini može se pohvaliti figurom na kojoj joj mogu pozavidjeti mnogo mlađe koleginice.

Kaja Ostojić na jahti
FOTO: KAYA_OSTOJIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Ona godinama redovno trenira i vodi računa o svom izgledu, što se po njenom izgledu i vidi, a pogotovo kada se skine u kupaći kostim.

Kaja je sada na svom Instagramu podijelila fotku u kupaćem kostimu i tom prilikom je pokazala ravan stomak, bujne grudi i zategnute noge.

Inače, Kaja je oduvijek važila za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi, a svi komentarišu da izgleda nevjerovatno budući da ima kćerku od 18 godina.

Podsjetimo, Ostojićeva se porodila kada je tek postala punoljetna i iz braka sa bivšim mužem, Nikolom Dragojlovićem dobila je kćerku, prenosi Blic.

Pročitajte još

– Ne, ne kajem se, zato što imam divnu kćerku iz tog braka. Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni Nikola. Bili smo u fazonu: “To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dijete i vjenčaćemo se, jer nam je lijepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vijest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze sa Nikolom. Povrijedila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumijem. I ja bih sada bila ljuta na svoju kćerku da mi tako nešto priredi – pričala je ona jednom prilikom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu