Magazin

"To nas izluđuje" Frizerka otkrila šta je momentalno izbaci iz takta kod mušterija

Šišanje kose drugim ljudima dovoljno je težak posao sam po sebi, ali neki klijenti od toga mogu da naprave noćnu moru.

Frizer suši kosu fenom
FOTO: HOWCAST/YOUTUBE/SCREENSHOT

Ako ste zavisni od telefona kada ste kod frizera, ako stalno pomjerate kosu dok pokušavaju da vas ošišaju i posmatrate osoblje dok vam peru kosu, onda im sigurno bar malo idete na živce.

Britanski frizeri otkrili su neke od najdosadnijih stvari koje mušterije rade u frizerskom salonu. Frizerka je u TikTok videu objasnila kako izgledaju frustrirajuće navike koje nju, ali i njene kolege, užasno nerviraju.

Jedna od najdosadnijih stvari je kada neprestano prebacujete, odnosno pomjerate kosu preko ramena dok je šišaju ili oblikuju, zbog čega moraju svaki put da je nameste ispočetka. Sljedeći na redu su oni koji intenzivno posmatraju osoblje dok im peru kosu.

Frustriraju ih i oni koji stalno prilagođavaju svoj položaj dok pokušavaju da im operu kosu ili pak one mušterije koje misle da se utapaju u vodi. Takođe su im dosadni zavisnici od telefona ili oni koji se stalno namještaju i vrpolje u stolici. A ništa ih manje ne nerviraju i “trkači”, odnosno one mušterije koje se dižu prije vremena i kreću. Tu su i “kraljice drame”, kao i oni koji kažu “ja ću to sam da uradim” i zgrabe im češalj, piše Kurir.

U međuvremenu, neke mušterije su im u komentarima uzvratile nabrajanjem njihovih “najdosadnijih” navika.

Šta frizeri rade da bi gnjavili mušterije?

“Na vrhu moje liste je stalan razgovor s drugima i neobraćanje pažnje na ono što mi rade”, “Šta je sa stilistom koji mi uvijek češlja uši?”, “Pečenje tjemena fenom za kosu i dugi nokti koji me čupaju za kosu”, Živcira me kad je frizer znatiželjan o mom životu. Samo mi uredi kosu”, neki su od komentara mušterja.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije