Zabava

TOPI SE OD TOPLOTE Nada Macura u gradskom prevozu, hladi se lepezom (FOTO)

Doktorka Nada Macura, nekadašnji portparol Hitne pomoći postala je čuvena po svojim savjetima za očuvanje zdravlja, a svi dobro pamtimo njenu rečenicu o "slojevitom oblačenju".

TOPI SE OD TOPLOTE Nada Macura u gradskom prevozu, hladi se lepezom (FOTO)
FOTO: MILAN ILIĆ/RINGIER

Naime, poznata doktorka, Nada Macura, uhvaćena je juče u gradskom prevozu.

Paparaco Blica, uhvatio je čuvenu doktorku kako se vozi javnim prevozom i radi sve što radi sav normalan svijet.

Nadu Macuru su odmah svi prepoznali, a na sebi je imala bijelu kombinaciju i bila je kao i uvijek dotjerana i našminkana, dok je preko lica nosila ogromne naočare, prenosi Blic.

Nada Macura
FOTO: ALEKSANDRA IVANOVIĆ / RINGIER

Nada se sve vrijeme hladila lepezom, obzirom da su napolju tropske temperature i da je ovako toplo vrijeme jedva izdrživo.

Podsjetimo, doktorka Nada Macura progovorila je jednom prilikom o svom emotivnom životu i otkrila da je privlače pametni muškarci, a priznala je i da ima udvarače. Nada iza sebe ima jedan brak, koji nažalost nije uspio.

Nada Macura
FOTO: FOTFOTO: ALEKSANDRA IVANOVIĆ / RINGIER O:

– Taj brak je bio po svemu što sam očekivala od tog braka, to je bilo to. Međutim, svjesni ste toga da život razdvaja ljude. Kada nestane ljubavi, da je to to. Udvaraju se na društvenim mrežama, da, tačno je. Pa udvaraju se normalno, kome to ne prija, svakome. Mada ja društvene mreže ne smatram kao ozbiljnu stvar, nego više kao neko pismo bez adrese. Ko mi se svidi odgovorim, ko mi se ne svi ne odgovorim. Požele mi dobro jutro, požele mi dobar dan, pitaju me da li sam se naspavala, kad mogu da izađem. Uglavnom su mlađi muškarci u pitanju.Bilo je svakakvih ponuda i fotografija. Naravno blok uvijek postoji – rekla je Nada u emisiji “Exkluziv”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije