Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

TRAGIČAN EPILOG POTRAGE Nakon 6 dana iz rijeke izvučeno BEŽIVOTNO TIJELO Davida Dragičevića

Hronika Početna
Autor:

Foto: Nikola Morača/RAS Srbija

Beživotno tijelo muškarca izvučeno je danas iz rijeke Vrbas na ušću u Crkvenu, ispod Kastela.

Da vodom pluta beživotno tijelo uočili su građani, nakon čega je na teren izašla i policija, te potvrdila navode prijave. Tijelo je izvučeno iz vode na desnoj strani obale rijeke Crkvene, na mjestu gdje se ulijeva u Vrbas.

Za Srpskainfo.com, portal „EuroBlica“, iz više izvora potvrđeno je da je iz rijeke izvučeno tijelo Davida Dragičevića iz Banjaluke, koji je nestao u noći između subote i nedelje.

– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u prisustvu dežurnog okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, sudskog vještaka JZU Zavod za sudsku medicinu Republike Srpske i dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Banjaluka,  obavljaju uviđaj  na lokaciji u blizini tvrđave Kastel, gdje se Crkvena ulijeva u Vrbas, a gdje je izvučeno beživotno muško tijelo – kazala je za Srpskainfo.com, portal “EuroBlica” Maja Đaković, portparol MUP RS.

Nakon obdukcije koje će sutra biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu biće poznat uzrok smrti mladića. Za sutra je zakazana i identifikacija tijela.

Izvor Srpskainfo.com, portala “EuroBlic” izjavio je da na tijelunema tragova koji bi ukazali da se radi o nasilnoj smrti, ali da će tačne okolnosti kako je nastradao mladić biti jasno utvrđene nakon obdukcije.

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO