Zabava

Tri horoskopska znaka koje najčešće prati maler

Ukoliko se loše stvari događaju u nizu, to je razlog da pomislimo da smo profesionalni baksuzi.

Tri horoskopska znaka koje najčešće prati maler
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ipak, ova tri znaka to češće pomisle, jer se njima daleko češće događaju stvari u kojima ih prati loša sreća.

Djevica

Djevica je zaista jedna od profi-baksuza. Kod nje u svakom segmentu može da se dogodi neka vrsta loše sreće, zbog čega često umiju da budu uznemireni. Naročito mogu da paniče u situacijama kada im je sreća preko potrebna, jer unaprijed zaju da može da izostane. Zbog toga se Djevice veoma rijetko ili gotovo nikada ne pouzdaju u sreću, već se maksimalno trude da putem svog zalaganja potpuno isključe taj momenat u kome bi sreća trebala da im presudno pomogne. Sreća ih često ne prati i u ljubavi.

Vaga

Vage su neka vrsta freak-a za sreću. I onda kada sreća treba da im dođe i kada samo što nije pokucala na njihova vrata, naprosto, može da se deogodi preokret i da se sreća pretvori u lošu sreću. Ako izađu napolje kada je sunce, ubrzo može da ih zadesi pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno prije nego oni uđu i slično. Na sitnice se Vaga lako adaptira i nauči da sa njima živi bez ikakvih frustracija, ali krupne stvari, poput neophodne sreće u poslu, ljubavi i drugim bitnim životnim oblastima će da je frustriraju.

Ribe

Ribe su srećne samo iz jednog prostog razloga, što su previše zaokupljene svojim paralelnim svijetom u kome žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo loša sreća prati. Inače, kada se osvrnu, aposlutno shvate da sve ono što je bilo neophodno da se dogodi po lijepom prinicpu, uglavnom se dogodilo po lošem prinicpu. Zbog toga mogu da budu nervozni, ljuti, nekada čak i bjesni. Jedina okolnost koja u njohov život može da prizove iole neku veću količinu sreće je to da pronađu partnera koju će im sreću prenijeti odnosno emitovati, piše Noizz.rs.

Prihvati notifikacije