Politika

Trivićeva tvrdi da Banjaluka i Bijeljina nisu uporedive „Opoziva neće biti jer je Stanivuković najbolji Dodikov gradonačelnik“

Cirkus u SNSD, odnosno na relaciji Stanivuković, Đajić, Dodik, kao i podcrtavanje simbioze juče od strane Milorada Dodika, koji se grčevito bori protiv opoziva, se nastavlja.

jelena trivić narodni front
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RINGIER

Dodik vrlo dobro zna da Bijeljina i Banjaluka nisu uporedive, jer je Ljubiša ostao na kursu na kojem je osvojio mandat, dok je Stanivuković potpuno promijenio kurs i ušao u režimski politički šinjel, što mu Banjalučani sugurno neće oprostiti, rekla je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Ona je podsjetila da Banjaluka jeste protiv režima, ali i protiv svih onih koji su se tom režimu i  priklonili kao što je Stanivuković, te kako kaže, zna to i Dodik, zato ne da Stanivukovića.

Pročitajte još

– Stanivuković bi hipotetički na opozivu bio srušen upravo glasovima onih ljudi koji su mu iznijeli pobjedu 2020. godine jer su takvi ljudi, uključujući i mene, najviše razočarani promjenom njegovog kursa i gaženjem svih principa na kojima je pobijedio – kaže ona, saopšteno je iz NF.

Trivićeva ističe da iz tih razloga opoziva neće ni biti, jer je Stanivuković najbolji Dodikov gradonačelnik.

– Bilo kako bilo, s opozivom ili ne, izbori su za manje od godinu dana i Narodni front će imati svog kandidata za gradonačelnika Banjauke i biće to naš najjači kandidat, jer ne želimo birati između Dodikovih kandidata, Stanivukovića i nekog iz SNSD, a ako smo se borili sa Dodikom prošle izbore bez imalo zadrške, zašto se ne bismo borili protiv svih njegovih kopija – kaže Trivićeva i zaključuje da narod u Banjaluci zaslužuje izbor i istinsku alternativu režimu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije