Zabava

TRUDNA Srpska ljepotica i brat Ane Ivanović čekaju bebu

Draganu Džajić i Miloša Ivanovića, koji će 25. maja izgovoriti sudbonosno “da”, pred svadbu je obradovala lijepa vijest da će postati roditelji.

TRUDNA Srpska ljepotica i brat Ane Ivanović čekaju bebu
FOTO: GORAN SRDANOV/RAS SRBIJA

Nasljednica fudbalske legende Dragana Džajića i brat teniserke Ane Ivanović očekuju prinovu, a Dragana Džajić je u ranom stadijumu trudnoće, piše “Alo”.

Lepa Džajina kćerka i Miloš Ivanović lijepe vijesti o prinovi su, kako se navodi, podijelili samo sa članovima svoje najbliže porodice.

Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavijestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vijesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savjetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke – naveo je izvor ovog lista.

Glamurozna svadba biće održana 25. maja u jednom luksuznom beogradskom hotelu, dok će istog dana biti i crkveno vjenčanje u Hramu Svetog Save.

(Blic)