Svijet

TUKLO GA 10 MILOVIH POLICAJACA "Okružili su me, dobio sam više od 20 udaraca po glavi"

Dolazak pripadnika SAJ na sjever Crne Gore, radi “relaksiranja situacije”, dodatno je pojačala napetost u Beranama, Bijelom Polju i Pljevljima. Građane siromašnog sjevera gdje vlada molitveni mir poslije donošenja spornog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, ni najmanje nisu oduševljeni ovakvim potezom čelnika policije, jer se to smatra dodatnim pritiskom na narod koji brani svoju crkvu i svetinje, koji je odgovorio još masovnijim litijama.

TUKLO GA 10 MILOVIH POLICAJACA "Okružili su me, dobio sam više od 20 udaraca po glavi"
FOTO: RAS SRBIJA

Saša Peović (41) iz Bijelog Polja u petak se požalio novinarima da su ga specijalci oko 19.30 časova, bez ikakvog povoda, pretukli u rodnom gradu, odnosno da ga je tuklo najmanje 10 specijalaca.

Da je zadobio više udaraca u glavu, ramena i noge kao i hematom i otok na nosu, vidljivo je iz medicinske dokumentacije.

Dobio sam više od 20 udaraca po glavi, tijelu, kada su me specijalci okružili sa dva kombija i izvukli iz auta na Autobuskoj stanici – kaže on.

Policija ćuti na pitanja o incidentu, za koji je Peović optužio specijalce, koji su u četvrtak veče maskirani i sa fantomkama na licu, u Zatonu na magistrali Bijelo Pilje-Berane, kontrolisali automobile koji su se kretali prema Beranama.

(Novosti)