Zabava

"U pitanju je minimalno 6 mjeseci zatvora" Karićev advokat otkrio detalje o Stefanovom boravku van pritvora

Stefanu Kariću prijeti do pet godina robije zbog nanošenja tjelesnih povreda Nataši Šaviji. On je juče javno priznao da je došlo do udarca, a sad se na ovu temu oglasio i njegov advokat.

Nataša Šavija i Stefan Karić
FOTO: ZORAN ILIĆ, GORAN SRDANOV / RINGIER

Bivši zadrugar Stefan Karić prvog maja je u toku jedne proslave udario bivšu rijaliti učesnicu Natašu Šaviju i tom prilikom joj, kako je ona isticala, povredio oko, te polomio viličnu i jagodičnu kost, zbog čega je morala na hitnu operaciju.

Šavijino stanje se u jednom trenutku pogoršalo, a drugi put je primljena u bolnicu u septičnom stanju. Zbog incidenta, Karić je bio u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, odakle je juče pušten, a Nataša je juče davala svoj iskaz povodom ovog slučaja u Osnovnom sudu u Rumi.

Pročitajte još

Stefanov advokat Goran Karadarević pričao je o Karićevoj mogućoj kazni i tom prilikom otkrio da mu zbog nanošenja teških tjelesnih povreda prijeti kazna zatvora i to do pet godina.

– Vidjećemo kakav će biti ishod… Ako se sve dokaže vezano za povrede, kazna je od šest mjeseci do pet godina zatvora. On se dobro osjeća, spreman je na sve ovo što ga čeka u narednom periodu – rekao je Stefanov advokat za Republiku.

– Iskreno, djevojka vjerovatno pored svega što joj se dogodilo može da izjavljuje svašta. Žao mi je kako joj se to dogodilo. Povreda sa okom, to ne znam kako joj se desilo. Mi smo imali koškanje, stvarno ne znam kako je povrijedila oko. Traje suđenje, dali smo izjavu i ona i ja, ja ne mogu bez advokata da dajem informacije. Tokom cijelog dana smo se čuli, ona me je pitala da ide sa mnom, ja sam malo popio, rekao sam joj da dođe. U jednom momentu je moj drug izašao po nju, ona se naljutila zbog toga. Onda pošto joj nisam pružio toliko pažnje, ona je počela da histeriše i da vileni, to je bilo u toaletu. Jeste bilo koškanje, ona je meni lupila šamar i ja njoj, ali nisu to sada neki udarci da ja mogu nekog na taj način da povrijedim. Ja nikad nisam bio ranije nasilan, žao mi je, ima pravo da priča to i da bude bijesna. Njoj se to desilo što se desilo, poslije toga ona se vratila na proslavu, poslije toga šta je radila, ja ne znam – rekao je, između ostalog, Stefan Karić sinoć za Pink.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije