Zabava

Ša izlazi iz rijalitija na ROČIŠTE OKO RAZVODA: Ivana mu je papire poslala u "Zadrugu", on se plaši za pare, a susret oči u oči svi iščekuju

Reperu Nenadu Aleksiću Ša supruga Ivana Aleksić u rijaliti je poslala papire za sporazumni razvod. Ša je potpisao punomoć advokatu, ali do kraja "Zadruge" bi morao da dobije poziv za ročište.

Ša izlazi iz rijalitija na ROČIŠTE OKO RAZVODA: Ivana mu je papire poslala u "Zadrugu", on se plaši za pare, a susret oči u oči svi iščekuju
FOTO: INSTAGRAM / SCREENSHOT

Kako mediji tvrde, Nenad bi u ponedjeljak navodno trebalo da se nađe pred sudom oči u oči s još uvijek zakonitom suprugom Ivanom.

– Nenad izlazi iz Bijele kuće da se suoči s Ivanom na sudu. To je trebalo da se desi još u srijedu, ali je pomjereno za ponedjeljak. Njih dvoje će konačno da se nađu oči u oči pred zakonom i da pokušaju sporazumno da se razvedu – otkriva izvor blizak supružnicima za Telegraf.

Dalje je dodao:

– Mnogo se polemisalo oko toga da će Ivana reperu sve da uzme, a i on sam je kukao u rijalitiju da se plaši da će supruga da mu potroši sve pare s računa. Međutim, istina je da nju ne zanimaju njegove pare, koje cijeli život skuplja na računu i ima pozamašnu sumu. Trenutno je zanima samo salon, koji je dobila od Nenada u braku, ali koji sama vodi i zarađuje od njega. Vjerovatno će na sudu doći do ravnopravne podjele imovine, ako se slože oko sporazumnog razvoda, ali ono na čemu će Ivana sigurno insistirati je stan na Fontani, u kome su zajedno živjeli i iz kog se nedavno iselila, prenosi Blic.

Inače, Nenad je u više navrata poručio da se plaši za novac koji posjeduje u banci, jer su kod Ivane njegove kartice.

Prihvati notifikacije