Hronika

"UDARALI GA ŠAKAMA, GAZILI NOGAMA" Mladić brutalno pretučen ispred noćnog kluba

Novosadska policija uhapsila je Miroslava P. (39) iz Novog Sada i Novaka M. (23) iz Petrovaradina jer su pretukli Novosađanina A. M. (24) i teško ga povrijedili.

"UDARALI GA ŠAKAMA, GAZILI NOGAMA" Mladić brutalno pretučen ispred noćnog kluba
Foto: Uroš Arsić/RAS Srbija

Sumnja se da su 13. oktobra u Petrovaradinu u klubu “Muzej” ali posle i ispred njega tukli rukama i nogama A. M. i tom prilikom polimili mu rebra i probili plućnu maramicu. Zadržani su u pritvoru zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično djelo teška tjelesna povreda.

Dvojica nasilnika poznata su policiji od ranije, imaju nekoliko krivičnih prijava, što za nasilničko ponašanje što za iznude.

Mladić je sa društvom došao u lokal gdje ova dvojica rade kao obezbjeđenje. Došlo je do prepirke oko mjesta u klubu i dvojica pripadnika obezbjeđenja su napala mladića. Krvnički su ga prebili, potpuno izlomili. Mlatili su ga šakama, poslije gazili nogama. Vidi se da su se iživljavali. Od ranije su poznati po ovakom ponašanju i treniraju boks zbog čega su vrlo opasni. Mnogi ih se plaše, pa pretpostavljam da se za mnoge njihove napade i tuče ni ne zna – kažu nam izvor blizak istrazi.

A.M. je zbrinut u Кliničkom centru Vojvodine, a kako ne zvanično saznajemo pušten je na kućno liječenje. Policija je, operativnim radom, rasvijetlila ovo krivično djelo nakon nekoliko dana i uhapsila dvojicu napadača.

(Blic)