Hronika

UHAPŠEN PO POTRAZI Srebreničanin osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti

Policija je na osnovu potrage uhapsila R.S. iz Skelana kod Srebrenice zbog sumnje da je izvršio krivična djela izazivanje opšte opasnosti i tjelesna povreda.

UHAPŠEN PO POTRAZI Srebreničanin osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti
FOTO SINIŠA PAŠALIĆ / RAS SRBIJA

Policijskoj stanici Bratunac je 11. aprila oko 23.10 prijavljeno da se u Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Bratuncu javilo lice M.B. iz Bratunca zbog zadobijenih povreda od strane nepoznatih osoba – saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Nakon nekoliko časova, Policijskoj stanici Bratunac je prijavljeno da su se radi ukazivanja ljekarske pomoći u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja u Srebrenici javila lica R.S. i D.G. zbog zadobijenih povreda, koji su upućeni na dalje liječenje u JZU Bolnica Zvornik.

Pročitajte još

Policijski službenici PS Bratunac su postupili po navodima prijave i izvršili uviđaj, u cilju rasvjetljavanja prijavljenog događaja.

O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naredio preduzimanje svih mjera, a nakon toga dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima izazivanje opšte opasnosti i tjelesna povreda.

Prihvati notifikacije