Gradovi

UŽAS U ŠKOLI Učenika 2. razreda pretukla 3 trećaka, pronašli ga kako se trese od straha

U Osnovnoj školi "Vuk Karadžić" u Sremčici dogodio se uznemirujući slučaj vršnjačkog nasilje, kada su tri učenika trećeg razreda pretukla đaka drugog razreda.

Vršnjačko nasilje
FOTO: SHUTTERSTOCK

Kako je ispričao jedan od roditelja, on je zatekao uplakanog dječaka, koji je nakon toga otkrio šta se dogodilo.

Roditelj, koji je odmah obavestio školu, je ispričao kako je otkrio vršnjačko nasilje. Nakon što je odveo svoje dijete u pomenutu školu, zatekao je u hodniku škole uplakano dijete.

– Prišao sam mu i pitao ga šta se desilo. Dijete se treslo od straha, jedva je izustio šta je bilo. Rekao je plačući da su ga tri dečaka pretukla- priča jedan od roditelja koji je vidio dječaka i odmah obavijestio školu.

Pročitajte još

Kako je on dalje ispričao, dječak je pokazao leđa, koja su bila crvena od udaraca.

Direktorka škole je obaviještena o incidentu, kao i učiteljica. Roditelj tvrdi da još uvijek niko nije reagovao, kao i da đaci treba da se sankcionišu.

Direktorka škole Ana Bošković je potvrdila da se slučaj vršnjačkog nasilja dogodio. Ona je otkrila i da se radi o učenicima koji su suprotne smjene.

– Obaviještena sam o svemu što se desilo popodne u školi. O incidentu je obaviještena učiteljica dječaka drugog razreda, a zatim smo obavijestili i drugu učiteljicu. Svi smo reagovali i razgovarali sa dječakom. Škola je uradila sve po protokolu – objasnila je direktorka škole, piše Kurir.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije