Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

UŽAS ZA NOVU GODINU U sačekuši ubio kćerku i zeta, onda pokušao da presudi sebi

Svijet
Autor:

Foto: Facebook/screenshot

Novopečeni bračni par Lindita i Veton Musai ubijeni su u predgrađu Jaravil u Melburnu na novogodišnje veče, a osumnjičeni ubica – Linditin otuđeni otac – je nakon toga pucao na sebe.

Policija je navela da je neimenovani 55-godišnji ubica, koji se trenutno nalazi u bolnici, ubio Linditu (25) i Vetona (29) u utorak u 10.30 po lokalnom vremenu. Par je tek stigao na adresu u Jaravilu kad je ubica iskočio iz zasjede, kako prenosi “Miror”. Lindita je umrla na licu mjesta, dok je Veton podlegao povredama u bolnici.

Par je nedavno tek proslavio prvu godišnjicu braka. Smatra se da je ubica Linditin otuđeni otac, a navedeno je da je iz Altona Norta. Jedan svjedok je video ubicu kako iskače iz grmlja, stavlja pištolj na svoju bradu i potom povlači obarač.

– Taj čovjek je iskočio iz grmlja, stavio pištolj na bradu i povukao oroz. Nakon toga se nekako podigao, a dva-tri minuta kasnije uradio je istu stvar – rekao je svjedok, dodajući da nije poznavao ubijeni bračni par.

Policija je na zemlji, na kraju ulice u kojoj se odigrao horor, pronašla pištolj. Vetonov rođak Džetmir Lumani rekao je u postu na Fejsbuku da ne može da shvati kako je jedan otac mogao da usmrti sopstvenu kćerku.

– Danas smo izgubili mog predivnog rođaka Vetona Musaja i njegovu anđeosku ženu Linditu Musai. Đavo je zaista među nama – naveo je on.

Putevi oko ulice u kojoj su ubijeni Veton i Lindita su bili zatvoreni dobar dio dana, dok je policija tragala za dokazima u okolini. Policija je navela da ne tragaju za drugim mogućim napadačima. Mediji prenose da je Lindita radila u agenciji za nekretnine “Kolijers internešenel”, dok je Veton bio službenik Nacionalne banke Australije.

(Mirror, Blic)

 

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO