Banjaluka

Večeras svečano otvaranje „Zimzobala“: Pridružite se i budite dio magične atmosfere

Magični lampioni, spektakularan dolazak Djeda Mraza, sjajna muzika, bogata gastronomska ponuda samo je mali dio onoga što sve posjetioce očekuje večeras na zvaničnom otvaranju zimskog marketa „Zimzobala“.

Večeras svečano otvaranje „Zimzobala“: Pridružite se i budite dio magične atmosfere
FOTO: V. ŠEVČUK/GRAD BANJALUKA

Pridružite nam se večeras od 19 časova, jer vas u srcu našeg grada očekuje jedinstvena praznična čarolija, koja će svima zasigurno da uljepša zimske praznike, poručuju iz Grada.

Svake godine gradska administracija ima želju da doda nešto novo što će privući mnogobrojne turiste.

Pročitajte još

-Iako nam se učinilo da je postignute rezultate teško ponoviti, u ovoj godini oborili smo taj rekord u prvih deset mjeseci – naglasio je ranije gradonačelnik Draško Stanivuković, dodavši da će „Zimzobal“ da traje više od mjesec dana,

Naime, „Banjalučka zima“ svoja vrata za sve naše sugrađane, ali i mnogobrojne turiste koji su već počeli da pristižu u naš grad, otvorila je u petak, ponudivši pregršt zanimljivih aktivnosti za sve generacije.

„Zimzobal“ će trajati sve do 15. januara, te će u nešto više od mjesec dana svim posjetiocima ponuditi mnoštvo raznolikog atraktivnog sadržaja.

Stoga, ne propustite priliku i doživite magiju u novogodišnjem ambijentu Parka „Petar Kočić“ uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, dekoracije i sjajan zabavni program za sve generacije.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije