Banjaluka

Zimska čarolija u srcu našeg grada: Vikend donosi sjajan program Zimzobala, evo ko će sve nastupati

Vikend donosi sjajan program Zimzobala, te iskoristite priliku da uživate u zimskoj čaroliji u srcu našeg grada.

zimzobal noćne fotografije
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Uz bogatu gastronomsku ponudu u prekrasnom ambijentu Parka „Petar Kočić“, petak poslijepodne iskoristite za zumbu sa Sašom Kecmanom, a već od 19 časova očekuje vas i dobra zabava uz Akustik bend.

Subota, 9. decembar donosi zanimljiv program za najmlađe. Osim Škole klizanja koja će biti organizovana od 9 do 11 časova na Trgu Krajine, svi mališani imaće priliku da uživaju u Festivalu čokolade koji priprema vrtić „Sreća“, ali i animatorima koji će naše mališane zabavljati od 12 do 14 časova.

U subotu vas očekuju i plesne radionice u terminu od 15 do 16 časova, dok će u večernjem terminu sve posjetioce Zimzobala zabavljati „Con Brio bend“.

Pročitajte još

Škola klizanja za sve mališane biće dostupna i u nedjelju, 10. decembra u terminu od 9 do 11 časova, a nakon toga biće organizovane i kreativne radionice za najmlađe. U večernjem programu od 19 časova nastupiće Eho bend.

Podsjećamo, „Zimzobal“ je prošle nedjelje uz Djeda Mraza i mnoštvo iznenađenja i poklona otvorio vrata za sve posjetioce.

Sve to označilo je početak još jedne „Banjalučke zime“, tokom koje vas očekuje osim sjajne gastronomske ponude očekuje i preko 300 sati zabavnog programa. Svakako to je uvertira u spektakularnu proslavu Nove godine uz dva vrhunska izvođača Željka Samardžića i Lepu Brenu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije