Magazin

Većini teško pada: Žena počinje da stari kad se u njenom ponašanju primjete ove stvari

Starost je prirodan proces života koji se događa svima nama.

Većini teško pada: Žena počinje da stari kad se u njenom ponašanju primjete ove stvari
FOTO: HOLISTICHABITS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Mnogi ljudi misle da su sijeda kosa, bore, suha i manje elastična koža znakovi starenja, ali njemački pisac i stručnjak za žensku psihologiju, Erik Maria Remarku misli drugačije.

On tvrdi da žena zapravo počinje stariti kada počne skrivati svoje nedostatke. Mnoge žene pokušavaju sakriti svoje prave godine koristeći estetske tretmane i korekcije, ali to zapravo nije potrebno. Važno je ostati mlad u srcu i njegovati sebe na način koji odražava naše unutrašnje stanje.

Pročitajte još

Naše godine se mogu primijetiti po hodanju, govoru, glasu i ponašanju, stoga je važno održavati zdrav stil života, držati ramena uspravno, biti ponosan na sebe, izbjegavati stres i ne pušiti kako bismo sačuvali svoj glas. Pokušaji sakrivanja godina su beskorisni i mogu biti smiješni, prenosi Glas Srpske.

Godine nisu razlog da prestanemo voditi brigu o sebi. Njegujte svoje tijelo i kožu uz upotrebu blagih krema, neutralne šminke i kvalitetne kozmetike. Ne bismo trebali biti vulgarni, već bismo trebali biti ponosni na svoje godine i prihvatiti ih kao dio našeg iskustva i mudrosti. Na kraju krajeva, godine su samo broj i ne bismo trebali uzimati sve k srcu, već se usredotočiti na ono što je doista važno u životu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije