Društvo

(VIDEO, FOTO) "Prelijepi VODOPADI, majka priroda" Veliko nevrijeme stvorilo ATRAKCIJU, vozači šokirani prizorom

U Kosjeriću se prije dva dana nakon nevremena pojavila nova "atrakcija". Naime, zbog obilnih pljuskova, pojavili su se vodopadi pokraj puta. Vodopadi su nastali na dionici gdje su u toku radovi, a koja ovu opštinu spaja sa Požegom.

(VIDEO, FOTO) "Prelijepi VODOPADI, majka priroda" Veliko nevrijeme stvorilo ATRAKCIJU, vozači šokirani prizorom
FOTO: RINA / SCREENSHOT

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagramu, velike količine vode slivaju se duž puta, te se na asfaltu stvara bujica vode koja otežava vožnju.

Mnogima je ovaj prizor izgledao kao atrakcija, neki su bili ironični, ali je svakako sve ovo moglo da bude veoma opasno za vozače.

“Prelijepi vodopadi, majka priroda”, “Podsjećaju na Tajvanske vodopade“, “Bežite od tih “vodopada” da se zemlja ne sruči na vas…”, glasili su neki od komentara.

Bujice tekle ulicama, jak grad tukao po Srbiji

Juče i prekjuče Srbiju pogodilo jako nevrijeme koje je sa sobom donijelo jake pljuskove, grad i grmljavinu. Najjači intenzitet pljuskova bio je u Sremskim Karlovcima, na širem području Novog Sada i obroncima Fruške gore.

Ulicama Sremskih Karlovaca slivale su se bujice nastale zbog velike količine kiše koja je pala.

Pljusak je napravio haos i u Kovilju u više prigradskih naselja gdje je voda došla do kućnih pragova.

Pročitajte još

Na područje Ivanjice u Moravičkom okrugu sručila se velika količina grada, a dvorišta su se bukvalno zabijelila, prenosi Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu