Kultura

(VIDEO) "KRAJ JEDNE ERE" Netfliks objavio trejler finala serije "Kruna", u centru pažnje kraljica Elizabeta 2 i njena porodica

Netfliks je objavio trejler za drugi dio šeste, ujedno i posljednje sezone hit serije "Kruna" koji će na ovoj striming platformi biti dostupan od 14. decembra.

(VIDEO) "KRAJ JEDNE ERE" Netfliks objavio trejler finala serije "Kruna", u centru pažnje kraljica Elizabeta 2 i njena porodica
FOTO: YOUTUBE/SCREENSHOT

Prvi dio šeste sezone pratio je princezu Dajanu i posljedice njene tragične smrti, dok je u drugom dijelu u centru pažnje kraljica Elizabeta II, kao i princ Čarls, a veliki fokus je i na prinčevima Vilijamu i Hariju.

U finalu serije biće prikazano vjenčanje Čarlsa i Kamile, kao i početak veze princa Vilijama i Kejt Midlton.

Važni događaji koji će biti prikazani su i smrt princeze Margaret, Vilijamovi dani na koledžu i zlatni jubilej kraljice Elizabete.

Pročitajte još

Kreator serije Piter Morgan je otkrio je da će radnja šeste sezone stati u 2005. godini, ali je zbog smrti Elizabete II morao malo da promijeni scenario.

Uprkos kritikama za prvi dio sezone, fanovi su oduševljeni najnovijim trejlerom, prenose Nezavisne novine.

“Odličan odabir glumaca, kao i inače”, “Ovo je kraj jedne ere, ne mogu da dočekam drugi dio sezone”, “Prolaze me žmarci, jedva čekam da vidim kraj”, “Ježim se”, “Ovo izgleda puno bolje od prvog dijela šeste sezone”, neki su od komentara.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije