Zabava

Voditelji Maji Žeželj ljekari ponovo spasavali život: Operisali su je za 48 sati dva puta

Maja Žeželj, voditeljka, ispričala je kako je svojevremeno jedva izvukla živu glavu. Naime, ona je zbog sepse bila u komi 40 dana, a tokom pandemije ponovo se našla u životnoj drami.

Voditelji Maji Žeželj ljekari ponovo spasavali život: Operisali su je za 48 sati dva puta
FOTO: Z. LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA

Tokom korone ljudi iz bolnice Dragiše Mišović, koji su mi ponovo spasli život, pitali su me: ‘Možete li vi da se nekada normalno razbolite’? – rekla je Maja i otkrila detalje drame.

– Bio je život u pitanju, jer mi se u drugoj nedjelji kovida desila gangrena slijepog creva, a budući da sam u prvoj nedjelji pila veće količine aspirina, poslije operacije je nastupilo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su dva puta morali da me operišu u dva dana. Dve totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što može da vam se desi, ali ljekari su, srećom na vrijeme, prepoznali problem i odreagovali – rekla je voditeljka.

FOTO: MAJA ŽEŽELJ/N1
FOTO: MAJA ŽEŽELJ/N1

Voditeljka kaže da je u životu najvažnije “otresti koljena i ustati”.

– Nikad nisam razmišljala u stilu ‘zašto baš meni’, ‘a, što nekome drugome’? Nema ni onoga ‘zašto baš sad’ jer je jedini mogući odgovor – eto, desilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mjestu, već ustaneš, otreseš prašinu s koljena, zakrpiš se i ideš dalje. Bilo je smiješno kada je Lena, kad sam otišla da operišem slijepo crevo, pitala: ‘Pa, hoće li joj ostati nešto u stomaku?’, jer smo krenuli da vadimo jedno po jedno”, ispričala je Žeželj za Hello.

Na pitanje koliko su je mijenjale te dramatične situacije, Žeželj je ispričala:

– To je život… Vrijednosne skale su mi se sigurno pomjerile. Prioriteti su mi, vjerovatno, drugačiji nego što bi bili da se sve to nije desilo, ali imam utisak da su mi na to ‘neću da se nerviram’ više uticale godine nego sudar, sepsa, slijepo crijevo.

Prihvati notifikacije