Zabava

"Volim je, ali istjeraću je napolje" Trudnica objavila snimak i ovo je nešto najslađe što ćete vidjeti danas (VIDEO)

Da su i same bebe nekada nestrpljive da napuste utrobu svoje majke koja ih je devet mjeseci nosila ispod srca i svečano zaplaču njima u naručju, pokazuje i snimak na tviteru koji je osvojio srca gotovo svih korisnika Tvitera.

"Volim je, ali istjeraću je napolje" Trudnica objavila snimak i ovo je nešto najslađe što ćete vidjeti danas (VIDEO)
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Bebica izgleda kao da trčkara u maminom stomaku i “trenira” za dolazak na svijet.

Jedna buduća mama je podijelila gif sa Tvitera na kojem jedna živahna beba “paradira” u stomaku i požalila se da i nju beba na isti način “uznemirava” i ne dopušta joj da se odmori, već joj je čak 11 puta budila iz sna.

U opisu tvita je stajalo:

– Dijete me je noćas budilo 11x.

– Jao, znam i meni je tako bilo. Koliko ima, jesu li krenuli zubići?

– Nije se još uvijek ni rodila.

Gif je pozajmljen, nije mame sa Tvitera, ali je savršen.

Snimak je naišao na veliko oduševljenje Tviteraša koji su rekli da ništa lepše nisu u skorije vrijeme vidjeli. I zaista, ima li većeg blaženstva od novog života koji raste u jednoj ženi i čeka svoj datum rođenja da se pridruži svojim roditeljima?

– Ne daj da te plaše, meni isto ovako pred porođaj a beba nikad bolja. „Namješta se za izlazak”, “Ma jel ovo stvarno? a ja mislila da su ovi pokreti koje osjećam u šestom mjesecu baš ozbiljni”, “Haos kad se sjetim cijeli dan je bila mirna, ali cim legnem naveče kreće žurka”, “Ova tvoja divna nježna kćerkica će da nasledi McGregora”, bili su samo neki u moru komentara ispod posta “nemirne” bebe, a mama je imala da doda samo jedno:

– Volim je, ali istjeraću je napolje, piše Blic.

Prihvati notifikacije