Zabava

(FOTO) "Ujutru mi je ta žena donijela doručak u krevet" Aco Pejović se nakon pijanstva probudio u TUĐOJ KUĆI

Pjevač Aco Pejović progovorio je o najgorem pijanstvu, zbog kog je završio u kući nepoznatih ljudi.

(FOTO) "Ujutru mi je ta žena donijela doručak u krevet" Aco Pejović se nakon pijanstva probudio u TUĐOJ KUĆI
FOTO: ZORAN ILIĆ/RINGIER

Budio sam se u tuđim kućama. Nisam to nikada pominjao… Sa jednim školskim drugom. Bilo je bombardovanje naše zemlje, tad sam sa prijateljima otišao i prijavio se dobrovoljno da budem u vojsci koja brani svoju zemlju, što je meni potpuno u redu. Bili smo u nekim planinama… Znaš kad dane provodiš u šumi, naveče nismo znali šta ćemo. Zarakijamo se i… Puno smo popili. Te neke komšije, čija je kuća bila, odveli su nas kućici, stari čovjek, stara žena. Ujutro smo se probudili i on i ja, pokriveni nekim ćebadima, u starim krevetima u nekoj kamenoj kući… To je bilo strašno, onako, s bolom glave, pila se neka brlja! Ta divna gospođa, bili su stariji, divni ljudi, nam je ujutro donijela vruću pitu s hladnim kiselim mlijekom – ispričao je folk pjevač u Amidži šou.

Pročitajte još

Podsjetimo, pjevač Aco Pejović je za Blic je govorio novom albumu, karijeri, kćerkama ali se dotakao i priča koje su kružile da je nevjeran supruzi Biljani.

Uživa u srećnom braku sa suprugom Biljanom

Aco Pejović uživa u skladnom braku sa suprugom Biljanom sa kojom ima tri kćerke – Magdalenu, Mariju i Ivu. Kako kaže one su mu najveća podrška u životu, prenosi Blic.

Aco Pejović i njegova žena
FOTO: VESNA LALIĆ / RINGIER

– Supruga je moja snaga, moj oslonac za sve u životu. Kakav god da sam i ovakav i onakav – baraba, ona je uz mene. Mnogo smo mi toga zajedno prošli da bi bilo šta moglo da pomjeri nas dvoje.

Nedavno su počele da kruže priče o nevjerstvu Ace Pejovića, a sada je pjevač stavio tačku na prozivke i istakao da se ne obazire na njih.

– Znate šta rade psi kad prođe voz – laju, a znate šta rade psi kad voz ode – i dalje laju. Samo neka laju, to će im biti jedino što mogu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu