Kultura

ZA BOLJE RASPOLOŽENJE Filmovi koji će vas zabaviti i vratiti vam osmijeh na lice (VIDEO)

Zaželjeli ste se pozitivnih filmova koji će vas razveseliti i vratiti vam osmijeh na lice?

ZA BOLJE RASPOLOŽENJE Filmovi koji će vas zabaviti i vratiti vam osmijeh na lice (VIDEO)
FOTO: UNIVERSAL PICTURES/YOUTUBE/SCREENSHOT

Za vas imamo nekoliko filmskih naslova koji će pozitivno utiču na većinu ljudi.

Djeveruše

Ako ste se zaželjeli ludih ženskih komedija, “Djeveruše” su stvorene za vas. Glavni lik u filmu je Eni (Kristen Wig) koja postaje vjenčana kuma svojoj najboljoj prijateljici Lilian (Maja Rudolf) i pritom upada u razne nevolje. Nakon ovog filma možda ćete poželjeti nazvati svoju najbolju prijateljicu, piše Index.

Medžik Majk

Odmorite oči na komičnoj drami Stivna Soderberga o zgodnom Majku (Čening Tatum), mladiću s velikim planovima za budućnost koji za život zarađuje striptizom.

Zapravo ljubav

Ako ste pomislili da je kultna romantična drama stvorena samo za božićno vrijeme, prevarili ste se. Prepustite se šarmantnim likovima koje utjelovljuju Hju Grant, Liam Nison, Kolin Firt, Ema Tompson i mnogu drugi jer film ima zaista fantastičnu glumačku ekipu.

Dnevnik Bridžit Džons

Filmska adaptacija istoimenog romana prati 32-godišnju Bridžit Džons (Rene Zelveger) koja pokušava promijeniti svoj život nabolje, a stvari se zakomplikuju kada se nađe u neobičnom ljubavnom trokutu sa svojim šefom Danielom i advokatomMarkom.

Moje veliko grčko vjenčanje

Popularna komedija iz 2002. godine kao stvorena je za gledanje u društvu porodice. Kada se Grkinja Toula (Nia Vardalos) zaljubi u Amerikanca Iana i zaruči se s njim, njezina konzervativna porodica počinje se protiviti njihovoj ljubavi jer su za zeta željeli – Grka. Ian mora proći kroz razne izazovne situacije da bi osvojio naklonost Touline porodice.