Kultura

Za svakog ponešto: U januaru stižu brojna nova ostvarenja na Netfliks

Na Netfliks u januaru stižu brojna nova ostvarenja među kojima i reinterpretacija priče o urugvajskom ragbi timu koji je srušen u Andima 1072. godine.

Netfliks logo
FOTO: NETFLIX/YOUTUBE/SCREENSHOT

Španski reditelj J.A. Bajona donosi “Društvo snega” na Netfliks 4. januara. Film će doneti čudesne priče o urugvajskom ragbi timu koji je srušen na glečeru u srcu Anda 1972. godine, gdje su preživjeli bili primorani da posegnu za ekstremnim mjerama kako bi preživjeli.

Nakon premijere u Veneciji, “Društvo snega” je osvojilo mnogo nagrada na međunarodnom filmskom festivalu, a nedavno se našlo na šortlisti u četiri kategorije za Oskara 2024, uključujući najbolji međunarodni film.

Pročitajte još

Netfliks će 5. januara predstaviti “Good Grief”, dramediju koju je napisao, režirao i u kojoj glumi Den Livi. On će igrati umjetnika iz Londona koji provodi godinu dana žaleći za svojim suprugom.

Od 12. januara, na Netfliks stiže i najnoviji film Kevina Harta, “Lift”, koji se bavi pljačkom aviona. Priča se fokusira na Sajrusa Vajtakera, vođu međunarodnog tima za pljačku koji je regrutovan da ukrade 500 miliona dolara u zlatu iz putničkog aviona u letu, prije nego što bogatstvo završi u pogrešnim rukama, piše B92.

Zvijezda serije “Moderna porodica”, Sofija Vergara, napraviće dramatičan zaokret od komedije sa Netfliksovim serijalom “Grizelda”, koji stiže 25. januara. Vergara je gotovo neprepoznatljiva dok tumači lik Grizelde Blanko, nemilosrdne kolumbijske “kume” koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih kartela u istoriji. Šestodelna limitirana serija dolazi od kreatora i izvršnih producenata serija “Narkos” i “Narkos: Meksiko”.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije