Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

ZA MLADE Usavršite vještine javnog nastupa

Banjaluka
Autor:

Foto: EPA/ALESSANDRO CRINARI

U okviru programa „Novo – mlado lice grada“, Institut „Perpetum mobile“ poziva sve mlade ljude iz naselja Borik da se prijave na radionicu usavršavanja vještina o javnom nastupu i javnom zagovaranju, saopšteno je na sajtu grada.

Radionica će biti održana u srijedu 23. oktobra, sa početkom u 18.30 časova u prostorijama MZ Borik 2 (zgrada Titanik, Bulevar Živojina Mišića 25). Svi zainteresovani, svoje prijave za učešće možete mogu poslati elektronskom poštom na adresu: [email protected], najkasnije do srijede do 14 časova.

Obuku će voditi direktor Instituta „Perpetum mobile“ Ilija Trninić koji je o ovim temama obučavao mlade iz BiH ali i regiona.

–  Mladi su najbolji ambasadori aktivizma koji imaju za cilj da motivišu i podstaknu svoje vršnjake da aktivnijim učešćem daju svoj doprinos u razvoju zajednice, a zajedno ćemo da radimo na vještinama koje su za to najpotrebnije – rekao je Trninić.

Radionica u Boriku je prva u nizu radionica o javnom nastupu i zagovaranju, a u narednim sedmicama, radionice će biti održane u naseljima Kočićev vijenac, Centar, Lazarevo i Nova varoši. Ovaj projekat je podržao Grad kroz program „Banjaluka ljudskog lica“.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO