Hronika

“ZA TRI DANA TREBALO JE DA SLAVI ROĐENDAN“ MUP RS se potresnim riječima oprostio od policajca HRABROG SRCA

Policajac Slađenko Tubin kojeg je u nedjelju uveče ubio Marko Šabić za tri dana trebao je da proslavi 48. rođendan, a iza njega ostala je supruga i dva sina.

“ZA TRI DANA TREBALO JE DA SLAVI ROĐENDAN“ MUP RS se potresnim riječima oprostio od policajca HRABROG SRCA
FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS rekli su da su noćas ostali bez svog služenika Tubina, koji je prilikom intervencije u Gornjoj Ravskoj kod Prijedora zadobio povrede iz vatrenog oružja.

Hrabro srce našeg kolege pokušalo je da intervenciju riješi mirno i profesionalno, ali nažalost sa posljedicom po njega lično i njegovu porodicu. Bio je dobar kolega i policajac, pripadnik Vojske Republike Srpske u prethodnom ratu. Nek mu je vječna slava i hvala – rekli su u MUP-u.

Policajac stradao vršeći svoju dužnostMinistarstvo unutrašnjih poslova ostalo je noćas bez svog policijskoj službenika…

Posted by Ministarstvo unutrаšnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) on Monday, April 22, 2019

Pročitajte još

Njegove kolege sa kojima smo razgovarali ističu da je bio vrhunski policajac koji je svoju karijeru gradio od 1993. godine bez ijedne mrlje u karijeru.

– Ovo je veliki gubitak za sve nas, ne znam kako ćemo se oporaviti od ovoga. On je radio u Ljubiji i bio je omiljen kako među kolegama, tako i mještanima. Svi ćemo pamtiti njegov osmjeh koji je uvijek krasio njegovo lice – rekao je jedan od njegovih kolega.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije